+38 (061) 787 64 96управління

+38 (061) 787 64 94диспетчер

Новини

Депутату Запорізької міської ради  Сірому Д.В.

Депутату Запорізької міської ради Сірому Д.В.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ 

Шановний Дмитре Вікторовичу!

 

   Підприємство «Запоріжелектротранс»  звертається до Вас з відкритим листом з приводу публікації на Вашій сторінці у Фейсбуці 21.08.2019р. «Хозяйственники Запорожья…».

Вважаємо, що депутат будь-якого рівня – це публічна особа, яка не є владою, а в першу чергу –  представником носія влади – народу. Депутат повинен діяти лише в інтересах громади, а не для власного піару.

   Окрім того, на відміну від звичайного громадянина, який має право роботи те, що не заборонено законом, депутат, як представник влади чи органу місцевого самоврядування зобов’язаний діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

   Депутат має право запитати та перевірити інформацію, яка його цікавить, але він не має права її викривляти, використовувати безґрунтовні приниження, керуючись виключно власним негативним ставленням.  І головне! Депутат спочатку повинен сам розібратися та перевірити отриману інформацію, проаналізувати за допомогою професіоналів та фахівців і вже потім – публікувати її.  А після публікації – вміти  відповісти за кожне опубліковане слово та цифру!

   Вищезазначена публікація, а також Ваші відповіді після коментарів,  викладені не у формі оціночного судження, а як констатація фактів з приведенням конкретних цифр.

   Тому, підприємство «Запоріжелектротранс», як об’єкт Вашої публікації, має право на пояснення та, за необхідності, на спростування інформації.

   Пропонуємо Вам  надати відповіді  на  запитання, що виникли у зв’язку з публікацією:

 

  • Просимо пояснити з яких джерел була взята інформація про розмір «нормоплану»?

 

  • Яким першоджерелом користувався депутат при обчисленні вартості середньоденного споживання палива на один автобус за маршрутом №18?

 

  • У коментарях до Вашої публікації декілька разів стверджувально констатовано про отримання підприємством «Запоріжелектротранс» компенсацій за перевезення пільгової категорії пасажирів .

   Просимо надати офіційну інформацію скільки конкретно підприємство «Запоріжелектротранс» отримало коштів з міського або державного бюджету у якості компенсації за перевезення пільгових категорій пасажирів, наприклад за 2018 рік або за 6 місяців 2019 року?

  • Пропонуємо надати приклад будь-якого міста України  чи європейського міста, у яких функціонує прибутковий міський електротранспорт, який не фінансується та не підтримується бюджетними (муніципальними) коштами?

 

  • Скільки разів депутат Сірий Д.В. відвідував підприємство «Запоріжелектротранс»? Які питання, що стосуються роботи підприємства були порушені депутатом Сірим Д.В. за весь період депутатства  та у яких формах депутат реалізував свої депутатські повноваження для їх вирішення?

 

   Не вдаючись до форм і методів спілкування, які Ви обрали та з метою встановлення діалогу, пропонуємо  з’ясувати обставини щодо теми публікації та зустрітися з трудовим колективом підприємства «Запоріжелектротранс», серед якого є й ваші виборці.

 

Про дату та час Вашої готовності до спілкування, просимо повідомити завчасно.

 

З повагою,

КП «Запоріжелектротранс»

Поділитися цією інформацією у соціальних мережах