+38 (061) 787 64 96управління

+38 (061) 787 64 94диспетчер

Новини

В Комунарському районі продовжуються роботи з благоустрою

В Комунарському районі продовжуються роботи з благоустрою

   По всіх районах міста продовжуються роботи з благоустрою. Зокрема, про роботи, виконані за тиждень, відзвітували у Комунарській райадміністрації.

 

   Кожного дня Комунарська райадміністрація продовжує виконувати моніторинг щодо знесення незаконно встановлених гаражів.

   Так, за звітній період мешканцями незаконно встановлених металевих гаражів по вул. Парамонова, буд. 6 добровільно демонтовано 6 гаражів.

   Підрядною організацією та дільницею «Зеленбуд» району прибрано під’їзні шляхи та території братського поховання по вул. Очаківській.

   26 січня разом з представниками національної поліції проведено рейд по вул. Чумаченка, 34 в ході якого 30 торгуючим вручені попередження про припинення торгівлі та адміністративну відповідальність, запропоновано перейти на територію ринку.

  Протягом січня спільно з представниками поліції та інспекції з благоустрою проведено 4 рейди, в ході яких складено 3 протоколи про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП (поліція - 1, інспекція - 2) та 3 протоколи за ст. 160 КУпАП. Поліцією окремо складено 5 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 160 КУпАП та 3 - за ст. 152 КупАП.

Поділитися цією інформацією у соціальних мережах