+38 (061) 787 64 96управління

+38 (061) 787 64 94диспетчер

Новини

У Запоріжжі продовжується ліквідація наслідків ворожих обстрілів

У Запоріжжі продовжується ліквідація наслідків ворожих обстрілів

Наразі роботи тривають у багатоквартирному будинку та у приватному секторі. Комунальники розпочали підготовку для майбутньої "консервації" частково зруйнованого будинку по вулиці Сталеварів.

Багатоповерхівка по вулиці Сталеварів постраждала від ракетного обстрілу.

Російська ракета майже повністю зруйнувала під’їзд будинку. Після ретельного обстеження будівельних конструкції вирішили виконати консервацію будівлі. Наразі комунальники почали підготовчі роботи. Розбирають зруйновані частини будівлі та прибирають сміття. Таким чином готують безпечні та зручні майданчики для здійснення подальших робіт.

- Працюємо згідно з протоколом місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. По аналогії з іншими будинками, які постраждали в наслідок ворожої атаки, в подальшому і в цьому зводитиметься дерев’яний каркас, на який натягуватиметься плівка, аби захистити будівельні конструкції від подальших руйнувань, - розповіла представниця КП «Запоріжремсервіс» Лідія Гвілава.

Тривають також роботи на території приватного сектору Комунарського району. Від влучання ворожої ракети по території цвинтаря 31 березня вибуховою хвилею пошкодило понад 80 будинків. Фахівці КП «Запоріжремсервіс» у найбільш постраждалих будинках міняють та відновлюють покрівлі.

Поділитися цією інформацією у соціальних мережах