+38 (061) 787 64 96управління

+38 (061) 787 64 94диспетчер

Новини

У Запоріжжі розпочав роботу кінотеатр ім. Довженка

У Запоріжжі розпочав роботу кінотеатр ім. Довженка

Кінотеатр імені Довженка не працював з початку війни. Перші після довгої перерви покази фільмів стартували 6 квітня. Тепер на великому екрані запоріжці зможуть переглядати кращі кінострічки.

Заклад розпочав роботу з показу мультиплікаційного фільму «Мавка». Далі на глядачів чекатимуть прем’єри бойовику «Джон Уік» та пригодницької кінострічки «Підземелля та дракони».

Як розповідає в. о. директора кінотеатру ім. Довженка Анна Фокіна найбільш популярним нині є мультфільм «Мавка» українського виробництва.

- Ми стартуємо з таких кінопрем’єр як «Джон Уік», «Підземелля та дракони» і нашої улюбленої «Мавки». Це мультфільм, який побив всі рекорди в багатьох прокатах. Актуальний розклад та анонси наших фільмів глядачі можуть переглянути в наших соцмережах - у фейсбуці та інстаграм, - говорить Анна Фокіна.

За час повномасштабного вторгнення у приміщенні кінотеатру базувались волонтерські організації, працював «Пункт незламності» та укриття. Відтепер заклад виконуватиме свої безпосередні завдання – радуватиме містян новинками кінопрокату.

Втім, у кінотеатрі потурбувались і про безпеку глядачів. «Пункт Незламності» працюватиме і зараз. Тут можна випити гарячих напоїв, нагріти їжу чи зарядити гаджети. Якщо сирена застане глядачів під час перегляду фільму, вони зможуть спуститись у безпечне місце. Як укриття функціонують малі зали.

Кінотеатр імені Довженка працюватиме щодня, з 10:00 до 21:30. Квитки можна придбати онлайн або ж безпосередньо на місці.

Поділитися цією інформацією у соціальних мережах